Tomb raider: anniversary (essentials)
Tomb raider: anniversary (essentials)

Tomb raider: anniversary (essentials)

Vanaf:39,90

Tomb Raider: Anniversary - Essentials is een remake van de klassieke action-adventure Tomb Raider uit 1996. Het verhaal is identiek, maar de graphics en puzzels zijn flink aangepast om meer aan te sluiten bij de beleving van de huidige generatie gamers. Ben jij klaar om opnieuw met Lara op avontuur


EAN
5021290049833
Merk
Bigben interactive
Model
TOMB RAIDER: ANNIVERSARY (ESSENTIALS)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tomb Raider: Anniversary - Essentials is een remake van de klassieke action-adventure Tomb Raider uit 1996. Het verhaal is identiek, maar de graphics en puzzels zijn flink aangepast om meer aan te sluiten bij de beleving van de huidige generatie gamers. Ben jij klaar om opnieuw met Lara op avontuur te gaan?

Tomb Raider: Anniversary - Essentials volgt het verhaal van de avontuurlijke dame Lara Croft. Zij is ingehuurd door een machtig syndicaat om een mythisch object genaamd de Scion te vinden. Lara ontdekt dat zij gebruikt wordt voor een groter plan en besluit het lot in eigen hand te nemen en hiervoor moet zij het mysterie rond het artefact onthullen.

Tomb Raider: Anniversary - Essentials weet zich perfect te houden aan de succesvolle gameplay van de klassieke Tomb Raider-game, maar stopt dit alles in een nieuw en beeldschoon jasje. Met Tomb Raider: Anniversary - Essentials beleef een fantastische game op een nieuwe manier!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.