Tom clancys splinter cell - essentials edition
Tom clancys splinter cell - essentials edition

Tom clancys splinter cell - essentials edition

Vanaf:9,99

Tom Clancy's Splinter Cell Essentials speelt zich vlak na de gebeurtenissen uit Splinter Cell Double Agent af. Sam Fisher is in dit spel nog een Navy Seal. Hij is gearresteerd en wordt onterecht als terrorist neergezet. Nu is het aan jou om in de huid van Sam je onschuld te bewijzen! De spannende s


EAN
3307210219817
Merk
Ubisoft
Model
TOM CLANCYS SPLINTER CELL - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tom Clancy's Splinter Cell Essentials speelt zich vlak na de gebeurtenissen uit Splinter Cell Double Agent af. Sam Fisher is in dit spel nog een Navy Seal. Hij is gearresteerd en wordt onterecht als terrorist neergezet. Nu is het aan jou om in de huid van Sam je onschuld te bewijzen!

De spannende sluipactie waar de serie bekend om staat wordt in Splinter Cell Essentials voor het eerst draagbaar op de PSP-spelcomputer. Als superagent is het de bedoeling om je doelwitten geruisloos uit te schakelen en altijd professioneel je missies af te ronden!

Het verhaal van Sam Fisher wordt door middel van flashbacks en herinneringen uit de doeken gedaan. Splinter Cell Essentials geeft spelers een nieuwe kijk op het bestaande verhaal van geheimagent Fisher. Speciaal voor de PSP-game zijn extra gadgets aan het spel toegevoegd.

Mochten gamers even geen zin hebben om het verhaal van Sam Fisher te doorlopen, dan kan er tegen vrienden gespeeld worden. Via een Wifi-verbinding kunnen gamers in de Spy vs Spy-spelfunctie proberen elkaar om te leggen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.