The mystery team - essentials edition
The mystery team - essentials edition

The mystery team - essentials edition

Vanaf:9,99

Ontpop je tot een dappere journalist op avontuur door Europa in The Mystery Team. Gebruik je onderzoeksvaardigheden om aanwijzingen te vinden, personages te ondervragen en puzzels op te lossen!The Mystery Team bevat acht ontdekkingsreizen waarin zaken moeten worden opgelost. Praat met verschillende


EAN
0711719193395
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
THE MYSTERY TEAM - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ontpop je tot een dappere journalist op avontuur door Europa in The Mystery Team. Gebruik je onderzoeksvaardigheden om aanwijzingen te vinden, personages te ondervragen en puzzels op te lossen!

The Mystery Team bevat acht ontdekkingsreizen waarin zaken moeten worden opgelost. Praat met verschillende personages om de onderste steen in een spannend mysterie boven te krijgen. Verzamel bewijsmateriaal en maak foto's om de verschillende zaken op te lossen!

Naast spannend speurwerk bevat The Mystery Team ook de nodige mini-games en puzzels. Reis door heel Europa om verschillende mysteries tot een goed einde te brengen en bekijk prachtige tussenfilmpjes waarin de speurmissies worden uitgelegd. In The Mystery Team moet je goed opletten om elke clue boven te krijgen!

Ontpop je tot een dappere journalist op avontuur door Europa en ontmoet talloze interessante personages in The Mystery Team op de PSP. Is jouw speurneus goed genoeg voor een game vol mysterie?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.