The con
The con

The con

Vanaf:24,99

The Con is een vechtspel dat zich af speelt in de onderwereld van illegale knokpartijen. Hier vervullen gokken met hoge geldbedragen een belangrijke rol. Als spelers creëer je een vechter die zich specialiseert in een bepaalde vechtstijl. Er zijn vijf vechtstijlen waaruit je kunt kiezen: boksen, wo


EAN
5060112740282
Merk
South peak interactive
Model
THE CON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Con is een vechtspel dat zich af speelt in de onderwereld van illegale knokpartijen. Hier vervullen gokken met hoge geldbedragen een belangrijke rol. Als spelers creëer je een vechter die zich specialiseert in een bepaalde vechtstijl. Er zijn vijf vechtstijlen waaruit je kunt kiezen: boksen, worstelen, kickboksen, Tae Kwon Do en Jeet Kune Do. In de verhaalmodus train je je vechter alleen of in een groep van drie vechters, wat het strategische element vergroot. Spelers kunnen ook strijden in een-op-een gevechten in de multiplayer.

The Con bevat daarnaast ook een aantal elementen die je niet zo vaak in vechtspelen terugziet. Zo is het mogelijk om te gokken, zo kun je als speler wedden op gevechten. Er is ook de mogelijkheid om te gokken op je eigen gevecht en vervolg express dit verliezen en zo grof geld binnen slepen. The Con bevat ook de mogelijkheid om je eigen foto’s te importeren en deze te gebruiken voor je in-game personage.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.