Tekken: dark resurrection - essentials edition
Tekken: dark resurrection - essentials edition

Tekken: dark resurrection - essentials edition

Vanaf:15,95

Tekken: Dark Resurrection is een remake van Tekken 5 met heel veel toevoegingen. Zo zien we twee nieuwe personages in de vorm van Lil en Dragunov die het gezelschap vechtersbazen komen versterken. In totaal zijn er daardoor meer dan dertig verschillende vechters te vinden. Het sterke aspect aan Dark


EAN
0711719252818
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
TEKKEN: DARK RESURRECTION - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tekken: Dark Resurrection is een remake van Tekken 5 met heel veel toevoegingen. Zo zien we twee nieuwe personages in de vorm van Lil en Dragunov die het gezelschap vechtersbazen komen versterken. In totaal zijn er daardoor meer dan dertig verschillende vechters te vinden. Het sterke aspect aan Dark Resurrection is dat er echt heel veel vrij te spelen is met het geld dat je na elk gevecht verdient. Filmpjes, artwork, maar ook kleding voor je favoriete personage behoort tot de mogelijkheden.

Het is algemeen bekend dat vechtspellen het leukste zijn met zijn tweeën. Gelukkig is het met Tekken: Dark Resurrection dan ook mogelijk om het via de draadloze verbinding tegen iemand anders op te nemen. Je tegenstander heeft daarvoor zelf geen versie van het spel nodig. Via de draadloze verbinding kan iemand alle benodigde gegevens downloaden van de persoon die het spel wel heeft.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.