Super monkey ball (essentials)
Super monkey ball (essentials)

Super monkey ball (essentials)

Vanaf:29,95

De populaire Super Monkey Ball serie rolt een compleet nieuw avontuur uit met gloednieuwe partygames, 50 nieuwe puzzellevels en een intrigerende verhaalmodus. In het verhaal reizen een jonge prins en prinses uit twee verschillende koninkrijken naar Jungle Island om daar vervolgens verliefd op elkaa


EAN
5055277008261
Merk
Sega
Model
SUPER MONKEY BALL (ESSENTIALS)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De populaire Super Monkey Ball serie rolt een compleet nieuw avontuur uit met gloednieuwe partygames, 50 nieuwe puzzellevels en een intrigerende verhaalmodus.

In het verhaal reizen een jonge prins en prinses uit twee verschillende koninkrijken naar Jungle Island om daar vervolgens verliefd op elkaar te worden. Maar hun beide koninkrijken zijn ongelukkige plekken waar liefde en plezier niet voorkomen. Hun huwelijk wordt dan ook verboden.

Reis tussen vijf fantastische eilanden als AiAi, MeeMee, Baby of GonGon om blijdschap te verspreiden om het geluk van het koninkrijk te verhogen zodat dit verliefde koppel bij elkaar kan blijven. Speel samen met een paar vrienden de partymodus, gebruik je nieuwe toverkunsten om onzichtbaar te worden, beklik muren en nog veel meer in dit grappige avontuur!

Kenmerken:3 speltypes. Verhaal, Uitdaging en Party.
60 nieuwe personages. Ontmoet en voer acties uit met meer dan 60 intrigerende personages in vijf verschillende koninkrijken.
Multiplayer partygames. Speel partygames vrij met bananen en speel Apendoel, Apentikkertje, Apenkanon, Apenstuiter, Apenrace of Apengevecht.
Nieuwe landen. Verzamel bananen en spreek toverspreuken uit in het Avonturenrijk of los unieke uitdagingen op van de personages uit het Puzzelrijk.
Stuur opgeslagen spelbestanden van de PSP naar de PlayStation2 en vice versa. Blijf spelen terwijl je de bestanden opslaat.
Speel met vrienden in de partymodus met maximaal vier spelers en vecht het uit in de beurtgebaseerde modus of in een gedeeld scherm.
Gloednieuwe spreukfunctie. Dankzij nieuwe krachten kun je jouw bal in een blok hout veranderen om te drijven, van zuignapjes voorzien om tegen muren op te klimmen, onzichtbaar worden en nog veel meer.

Exclusieve functies voor de PSP:Exclusieve spreuk. De banaanzuiger trekt alle bananen die in de buurt liggen naar je personage.
Verzamel spulletjes. Met het kaartspel kun je unieke kaarten verzamelen als je met alle vier personages speelt.
Unieke opdrachtgever - de Sage. Versla hem in het kaartspel en win teleporteerkaarten of onthulkaarten waarmee je toekomstige evenementen vrij kunt spelen.
Unieke missies en speciale puzzels. Deze missies zijn nergens anders te vinden!
Maak je eigen kaart. Gebruik een speciale screenshotkaart om een foto te maken en deze als je eigen aangepaste kaart naar andere spelers te sturen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.