Ssx on tour - essentials edition
Ssx on tour - essentials edition

Ssx on tour - essentials edition

Vanaf:15,95

Bereik adembenemende snelheden, maak 'air-miles' en ontwikkel je tot een levende legende in SSX On Tour. Creëer je eigen held en werk aan je carrière door op te klimmen van wannabe tot de grote goeroe van de piste. Ben jij klaar voor adembenemende snowboardactie? Ga voor medailles of snowboard je


EAN
5030946099375
Merk
Electronic arts
Model
SSX ON TOUR - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bereik adembenemende snelheden, maak 'air-miles' en ontwikkel je tot een levende legende in SSX On Tour. Creëer je eigen held en werk aan je carrière door op te klimmen van wannabe tot de grote goeroe van de piste. Ben jij klaar voor adembenemende snowboardactie?

Ga voor medailles of snowboard je suf op de gigantische nieuwe berg, maar wat je ook doet in SSX On Tour: zorg dat je er altijd goed uitziet! Doe de meest krankzinnige monster-tricks om je tegenstanders het nakijken te geven, terwijl je met supersonische snelheden de helling afraast. Jij zorgt voor de hype, en die hype maakt van jou een legende in SSX On Tour!

SSX On Tour bouwt verder op de zeer gewaardeerde en geprezen actie uit de SSX-serie en bevat gloednieuwe mogelijkheden om je personage aan te passen, zodat je je volledig kunt storten op uitgebreide 'The Tour'-modus waarin jij een superster moet zien te worden. SSX On Tour zit vol nieuwe, gedetailleerde tracks, nieuwe opties om in je eigen stijl te kunnen spelen, nieuwe monster-tricks en multiplayeropties!

Ga als een malle die berg af, maar vermijdt gele sneeuw in SSX On Tour!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.