Splitsecond: velocity
Splitsecond: velocity

Splitsecond: velocity

Vanaf:18,40

In Split/Second: Velocity draait het om razendsnelle beslissingen. Je racet met een noodgang andere wagens voorbij als plotseling een rotsblok vlak voor je op de weg valt. Alleen met een goed reactievermogen zul je dan op tijd kunnen ingrijpen om een wisse dood te voorkomen.Deze versie van Split/Sec


EAN
8717418315160
Merk
Atari
Model
SPLITSECOND: VELOCITY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Split/Second: Velocity draait het om razendsnelle beslissingen. Je racet met een noodgang andere wagens voorbij als plotseling een rotsblok vlak voor je op de weg valt. Alleen met een goed reactievermogen zul je dan op tijd kunnen ingrijpen om een wisse dood te voorkomen.

Deze versie van Split/Second: Velocity is speciaal ontwikkeld voor de PSP. Na het succes van het racespel op de grotere spelcomputers, verschijnt de actie op de draagbare spelcomputer van Sony!

In Split/Second: Velocity kun je de omgeving in je voordeel gebruiken met behulp van de powerplay meter. Door extreme risico's te nemen wordt deze gevuld en krijg je de mogelijkheid om explosieve gebeurtenissen in gang te zetten. Je kunt complete gebouwen en zelfs vliegtuigen uit de lucht laten vallen om het parkoers drastisch veranderen. Je zult over de nodige tactiek en goede timing moeten beschikken om de tegenstanders te laten crashen of een nieuwere snellere route creëren.

Een fractie van een seconde betekent het verschil tussen winst en verlies in Split/Second: Velocity!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.