Soulcalibur: broken destiny
Soulcalibur: broken destiny

Soulcalibur: broken destiny

Vanaf:19,99

In de absurde wereld van Soulcalibur is altijd een strijd voor de macht gaande. Deze heerschappij kan alleen worden behaald wanneer iemand beschikt over het machtigste zwaard, Soulcalibur. In Soulcalibur: Broken Destiny voor de PlayStation Portable wordt het wederom vechten geblazen. Soulcalibur: B


EAN
3296580808632
Merk
Ubisoft
Model
SOULCALIBUR: BROKEN DESTINY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In de absurde wereld van Soulcalibur is altijd een strijd voor de macht gaande. Deze heerschappij kan alleen worden behaald wanneer iemand beschikt over het machtigste zwaard, Soulcalibur. In Soulcalibur: Broken Destiny voor de PlayStation Portable wordt het wederom vechten geblazen.

Soulcalibur: Broken Destiny is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op de PlayStation Portable. Er wordt dan ook gesproken over de zogenaamde 'on the go' ervaring. Het is in Soulcalibur: Broken Destiny makkelijk om even snel (in de bus of tram) een potje te knokken.

Soulcalibur: Broken Destiny is, zoals alle games uit de Soulcalibur serie, een spel dat draait om gevechten waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest absurde wapens. Soulcalibur: Broken Destiny betekent de terugkeer van personages als Taki, Mitsurugi, Tira, Astaroth, Ivy, Cassandra, Voldo, Siegfried en Hilde. Daarnaast zit er een nieuwe vechtersbaas in Soulcalibur: Broken Destiny verwerkt, namelijk Dampierre.

Soulcalibur: Broken Destiny zal niet alleen over een (flinterdunne) verhaallijn beschikken, bovendien kan je het spel tegen een vriend spelen via een draadloze lokale verbinding. Elke speler kan zijn eigen personage maken, waardoor gevechten nooit hetzelfde hoeven aan te voelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.