Sonic rivals 2 (essentials)
Sonic rivals 2 (essentials)

Sonic rivals 2 (essentials)

Vanaf:83,03

De strijd is losgebarsten en Sonic en zijn rivalen maken zich op voor een intense nieuwe competitie op de PSP! In deze opvolger van Sonic's 2D actieplatformer komen alle nieuwe "duw en trek" besturingen aan bod voor de spannendste competities en een gloednieuwe strijdmodus waarin jij en een vriend z


EAN
5055277008506
Merk
Sega
Model
SONIC RIVALS 2 (ESSENTIALS)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De strijd is losgebarsten en Sonic en zijn rivalen maken zich op voor een intense nieuwe competitie op de PSP! In deze opvolger van Sonic's 2D actieplatformer komen alle nieuwe "duw en trek" besturingen aan bod voor de spannendste competities en een gloednieuwe strijdmodus waarin jij en een vriend zes verschillende multiplayeruitdagingen kunnen aangaan!

Met drie nieuwe personages, 12 nieuwe levels en verbeterde moves voor elk personage is Sonic Rivals 2 de ultieme racegame voor fans van de blauwe egel. In de strijdmodus selecteer je zes manieren om je rivalen af te snoeven: Knockout, Ring Battle, Race, King of the Hill, Capture the Chao en Tag!

Jij kunt op eenvoudige wijze op één disk de multiplayeruitdaging met vrienden aangaan met behulp van de Wi-Fi functie. Speel met drie nieuwe speelbare personages Miles Tails Prower, Espio de Chameleon, en Rouge de Bat uit een cast van acht rivalen!

Sonic Rivals 2 bevat een intrigerend verhaal waarin acht rivalen snel moeten werken om te ontdekken wie De Chao laat verdwijnen. Je kunt 150 nieuwe kaarten verzamelen voor tal van nieuwe opties om je speelbare personages mee aan te passen!

Ren harder dan de rest in Sonic Rivals 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.