Silent hill origins
Silent hill origins

Silent hill origins

Vanaf:69,99

Silent Hill: Origins is een prequel, exclusief voor de Playstation Portable, van het beroemde Silent Hill uit 1999. In het beklemmende Silend Hill: Origins wordt het verhaal van de gebeurtenissen van voor de originele Silent Hill uit de doeken gedaan. Het is tevens de eerste Silent Hill game voor de


EAN
4012927061275
Merk
Konami
Model
SILENT HILL ORIGINS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Silent Hill: Origins is een prequel, exclusief voor de Playstation Portable, van het beroemde Silent Hill uit 1999. In het beklemmende Silend Hill: Origins wordt het verhaal van de gebeurtenissen van voor de originele Silent Hill uit de doeken gedaan. Het is tevens de eerste Silent Hill game voor de PSP en tevens de eerste game die niet is ontwikkeld door Konami's Team Silent. De makers van de game hebben de lat echter erg hoog gelegd en weer een uiterst spannende en beklemmende horrorgame weten te creëren.

Wapens: van stalen buis tot pistool, van tv tot broodrooster.


Je kunt in Silent Hill: Origins vrijwel alle losliggende voorwerpen gebruiken als wapen tegen de gedrochten uit de stad. Deze wapens lopen uiteen van de klassieke stalen buis en pistolen tot een TV of een broodrooster.

Silent hill Origins; het verhaal


De speler is Travis Grady, een trucker die onderweg is met een volle vrachtwagen. Hij moet zijn spullen afleveren in Brahms, maar besluit een snellere route te nemen die hem langs het pittoreske Silent Hill zal voeren. Op die route rijdt hij een meisje aan dat vervolgens weg strompelt. Grady volgt haar naar een brandend huis en treft daar tot zijn grootste schrik een meisje aan dat over het grootste deel van haar lichaam brandwonden heeft. Het lijkt erop dat het meisje het slachtoffer is van een rituele verbranding. Eenmaal buiten met het meisje raakt Grady buiten bewustzijn. Als hij wakker wordt komt hij tot de ontdekking dat het meisje weg is, en gaat hij naar haar op zoek.

Kippenvel


Silent Hill Origins is een compleet nieuw avontuur vol spanning en horror en speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de eerste Silent Hill-game. De ontwikkelaars hebben nieuwe technieken toegevoegd om de spanning nog verder te doen oplopen. Bovendien is het camerasysteem verbeterd en is het nu mogelijk om kamers te barricaderen zodat vijanden niet kunnen binnenkomen.

Silent Hill: Origins is een gruwelijk spannende game geworden die je ongetwijfeld kippenvel zal bezorgen. Durf jij het aan deze game te spelen? Koop dan nu deze topper voor de PSP!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.