Ridge racer - essentials edition
Ridge racer - essentials edition

Ridge racer - essentials edition

Vanaf:11,95

Ridge Racer is een racegame dat je laat racen op een totaal van vierentwintig banen, verzameld uit de klassieke Rave Racer-game van Namco en de gehele Ridge Racer-serie. Hoewel de naam het wel doet vermoeden, is Ridge Racer voor de PSP dus absoluut niet de eerste game uit de serie.Ridge Racer draait


EAN
0711719199076
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
RIDGE RACER - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ridge Racer is een racegame dat je laat racen op een totaal van vierentwintig banen, verzameld uit de klassieke Rave Racer-game van Namco en de gehele Ridge Racer-serie. Hoewel de naam het wel doet vermoeden, is Ridge Racer voor de PSP dus absoluut niet de eerste game uit de serie.

Ridge Racer draait om het racen met echte auto's op hoge snelheid. Alleen door het gaspedaal volledig in te trappen, kan je als eerste de finish halen. Door races te winnen, speel je nieuwe races vrij en kan je ook met andere auto's over de weg scheuren.

Je gaat weer van start op circuits als: Seaside Route 765, Crimsonrock Pass en Greenpeak Highlands. In de time attack modus kun je het opnemen tegen je eigen geest en steeds strakkere tijden neerzetten. In de singleplayer-optie kun je racen tegen twaalf andere racers.

Dit kun je zowel in je eentje tegen de computer doen of je kunt gebruik gaan maken van de Wi-Fi mogelijkheid van de PSP en het opnemen tegen maximaal vijf andere tegenstanders. Dit gaat via de Ad Hoc-modus, zodat de andere spelers dicht in de buurt moeten zijn.

Trap het gaspedaal even helemaal in voor Ridge Racer!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.