Pursuit force: extreme justice - essentials edition
Pursuit force: extreme justice - essentials edition

Pursuit force: extreme justice - essentials edition

Vanaf:24,99

Wederom wordt Capital City bedreigd door een sterke toename van de criminaliteit. Gangs en Warlords zijn bezig de stad over te nemen. In de naam van alles wat goed is, stap jij naar voren. Bestrijd de criminaliteit in Pursuit Force: Extreme Justice! Als lid van een speciale politie-eenheid, bekend


EAN
0711719185888
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
PURSUIT FORCE: EXTREME JUSTICE - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wederom wordt Capital City bedreigd door een sterke toename van de criminaliteit. Gangs en Warlords zijn bezig de stad over te nemen. In de naam van alles wat goed is, stap jij naar voren. Bestrijd de criminaliteit in Pursuit Force: Extreme Justice!

Als lid van een speciale politie-eenheid, bekend als de Pursuit Force, doorkruis je op spectaculaire wijze land-, lucht en zee in een voortdurende strijd om de stad van misdaad te verlossen Neem het op tegen vijf hardcore straatbendes in meer dan 50 missies te midden van zeven verschillende omgevingen!

Je krijgt meer dan twaalf verschillende voertuigen tot je beschikking in je strijd tegen criminaliteit. Stap in een hovercraft, tank of trein en versla misdadigers en hun leiders. Deze keer zal je ook airsupport kunnen krijgen van één van je politiematen. Pursuit Force: Extreme Justice heeft bovendien een WiFi multiplayer modus die te spelen is met maximaal vier spelers!

Bestrijd de misdaad op spectaculaire wijze in Pursuit Force: Extreme Justice!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.