Pursuit force - essentials edition
Pursuit force - essentials edition

Pursuit force - essentials edition

Vanaf:9,95

Capital City wordt bedreigd door een sterke toename van de criminaliteit. Gangs en Warlords zijn bezig de stad over te nemen. In de naam van alles wat goed is, stap jij naar voren. Jij bent de beste agent van de Pursuit Force en moet de straten schoonvegen!In 'Pursuit Force' staat razendsnelle actie


EAN
0711719634577
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
PURSUIT FORCE - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Capital City wordt bedreigd door een sterke toename van de criminaliteit. Gangs en Warlords zijn bezig de stad over te nemen. In de naam van alles wat goed is, stap jij naar voren. Jij bent de beste agent van de Pursuit Force en moet de straten schoonvegen!

In 'Pursuit Force' staat razendsnelle actie centraal. Het is de bedoeling om auto's en motoren te kapen en vervolgens de achtervolging in te zetten. Het kapen van voertuigen werkt zeer spectaculair. In 'Pursuit Force' kun je erg gemakkelijk van voertuig naar voertuig springen en ondertussen de vijanden op de korrel nemen!

Je krijgt allerlei voertuigen en hulp aangeboden in 'Pursuit Force'. Zo staat de helikopterpilote Sarah je bij om de criminelen in te rekenen. Naast een spannende verhaal modus beschikt 'Pursuit Force' ook over de mogelijkheid om losse races en andere uitdagingen te starten!

Red Capital City van het criminele tuig in 'Pursuit Force'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.