Patapon 3 - essentials edition
Patapon 3 - essentials edition

Patapon 3 - essentials edition

Vanaf:42,27

De ritmische Patapon zijn terug voor nieuwe veroveringen en plunderingen. Door op het ritme van de muziek de juiste knoppen in te drukken, worden de Patapon sterker en sterker. Alleen door ritme en strategie te combineren, kunnen de grootste vijanden worden verslagen!'Patapon 3' introduceert een nie


EAN
0711719166078
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
PATAPON 3 - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De ritmische Patapon zijn terug voor nieuwe veroveringen en plunderingen. Door op het ritme van de muziek de juiste knoppen in te drukken, worden de Patapon sterker en sterker. Alleen door ritme en strategie te combineren, kunnen de grootste vijanden worden verslagen!

'Patapon 3' introduceert een nieuwe 'Superhero'-Patapon. Deze speciale Patapon kan grote groepen vijandelijke troepen uitschakelen door speciale ritmische aanvallen uit te voeren. Verder heb je natuurlijk nog steeds de beschikking over een divers leger aan zwartkleurige manschappen die via je ritmische knoppencombinaties aanstuurt.

Diep in de duistere kerkers zoekt de Patapon-stam naar gekidnapte kameraden. Verken enorme levels en neem het op tegen reusachtige monsters tijdens deze dappere reddingsmissie van de Patapon. Meer dan honderd missies verspreid over een wereldkaart vol kerkers, labyrinten, moerassen en vulkanen.

In 'Patapon 3' is er veel aandacht besteed aan de uitgebreide multiplayer modus. Je kunt online samen met maximaal acht vrienden coöperatief of competitief aan de gang waarbij er speciale wapens en vaardigheden vrij te spelen zijn. Leer alle verschillende drumritmes en voer ze gelijktijdig met je vrienden uit om samen een vernietigende aanval op de tegenstander uit te voeren.

Voel het ritme! Versla de vijand!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.