Patapon - essentials edition
Patapon - essentials edition

Patapon - essentials edition

Vanaf:19,99

Al jaren leven de Patapon in vrede. Zo zijn verdreven uit hun thuisland door de kwaadaardige Zigoton. Ze zien er ook zo lief uit die Patapon, maar achter dat lieve masker zit een dappere krijger. Alleen met de juiste muziek kunnen de Patapon hun land weer heroveren. De Almighty moet terugkeren, en d


EAN
0711719179672
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
PATAPON - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Al jaren leven de Patapon in vrede. Zo zijn verdreven uit hun thuisland door de kwaadaardige Zigoton. Ze zien er ook zo lief uit die Patapon, maar achter dat lieve masker zit een dappere krijger. Alleen met de juiste muziek kunnen de Patapon hun land weer heroveren. De Almighty moet terugkeren, en die almachtige ben jij!

Patapon is een actievolle ritmegame. Door het juiste ritme aan te geven, zullen kleine wezentjes bewapend met zwaarden, speren en bogen hun vijand de baas zijn. Maak jij continu fouten, dan zijn ze hopeloos verloren.

Het is aan jou de taak om een bepaalde stam aan te voeren. Het doel van het groepje wezentjes is om het land te heroveren en om het mysterieuze Earthend te vinden. In totaal vind je meer dan dertig avonturen terug in dit spel. Tijdens het spel kan jij je leger beter maken door je soldaten een nieuwe outfit te geven.

Tijdens je avonturen vind je allerlei objecten waarmee de soldaten aangekleed kunnen worden. Zo zijn er pantsers en helmen te vinden, en is het mogelijk nieuwe wapens aan je soldaten toe te voegen.

Leid jij de Patapon met jouw ritme naar de overwinning, almachtige?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.