Need for speed: undercover - essentials edition
Need for speed: undercover - essentials edition

Need for speed: undercover - essentials edition

Vanaf:9,99

In Need For Speed: Undercover ga je als geheim agent undercover om een criminele organisatie te ontmaskeren. Ben jij klaar om meegenomen te worden in de wereld van de illegale races?Dankzij de unieke Heroic Driving Engine in Need for Speed: Undercover heb je totale controle over de meest fantastisch


EAN
5030930102722
Merk
Electronic arts
Model
NEED FOR SPEED: UNDERCOVER - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Need For Speed: Undercover ga je als geheim agent undercover om een criminele organisatie te ontmaskeren. Ben jij klaar om meegenomen te worden in de wereld van de illegale races?

Dankzij de unieke Heroic Driving Engine in Need for Speed: Undercover heb je totale controle over de meest fantastische wagens. Je moet al je racevaardigheden inzetten om aan de politie te ontsnappen of criminele rivalen uit te schakelen!

Need for Speed Undercover moet een stuk beter dan het middelmatige vorige deel worden. Het team krijgt een groter budget en meer productietijd tot hun beschikking om van deze titel echt iets moois te maken. De nadruk zal op een sterke verhaallijn komen te liggen, waardoor je acties in de game meer betekenis moeten krijgen. De makers kijken goed naar populaire actiefilms, zoals The Transporter; een cult-klassieker onder actiefans.

In Need For Speed: Undercover zal je als geheim agent undercover gaan om een criminele organisatie te ontmaskeren. Maggie Q zal de rol spelen van Chase Linh. Zij zal de speler bij de hand nemen en wegwijs maken in de game. Need For Speed: Undercover bevat een diepgaand verhaal dat Hollywood-stijl verteld wordt met veel actie. Spelers worden meegenomen in de fictieve wereld van de Tri-City Bay Area.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.