Need for speed: prostreet - essentials edition
Need for speed: prostreet - essentials edition

Need for speed: prostreet - essentials edition

Vanaf:12,00

'Need for Speed ProStreet' knalt van je scherm om met ongelooflijk veel detail en precisie. Je wordt zeer effectief in het centrum van de actie geplaatst. Deze keer kan je je eigen auto nog beter ontwerpen. Het ontwerp heeft invloed op de wegligging en de prestaties van jouw auto. Dit alles is mogel


EAN
5030946095810
Merk
Electronic arts
Model
NEED FOR SPEED: PROSTREET - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Need for Speed ProStreet' knalt van je scherm om met ongelooflijk veel detail en precisie. Je wordt zeer effectief in het centrum van de actie geplaatst. Deze keer kan je je eigen auto nog beter ontwerpen. Het ontwerp heeft invloed op de wegligging en de prestaties van jouw auto. Dit alles is mogelijk dankzij de vernieuwde Autosculpt-technologie.

'Need For Speed ProStreet' zet een nieuwe adrenaline rush neer waarbij elke actie consequenties zal hebben. Elke bocht, elke kras op je auto en elk ongeluk getuigen van jouw toewijding aan de scene en de competitie. De AI is uitermate aggressief en zal er alles aan doen om eerder de finishlijn te halen dan jij.

Natuurlijk draait 'Need for Speed ProStreet' voor de PSP om het racen. Het is de bedoeling dat jij altijd topprestaties levert en als eerste over de finish rijdt. Alleen dan zal je het respect verdienen dat een echte straatracer hoort te krijgen.

Naast de mogelijkheid om in je eentje te racen of een carriere als coureur op te bouwen, is het ook mogelijk om 'Need for Speed: ProStreet' met meerdere spelers tegen elkaar te spelen. Dit alles via een draadloze connectie tussen meerdere PSP's.

Trap het gas in coureur, de finish wacht op je!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.