Nba 2k10
Nba 2k10

Nba 2k10

Vanaf:34,99

Waar we in Europa helemaal gek zijn van voetbal, zijn ze in de Verenigde Staten juist helemaal gek van honkbal, American Football, an basketbal. Het tijdperk van Michael Jordan is dan wel al lang voorbij, maar de games van tegenwoordig zijn er sinds die tijd wel flink op vooruit gegaan! Tegenwoordi


EAN
5026555282468
Merk
Take two
Model
NBA 2K10

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Waar we in Europa helemaal gek zijn van voetbal, zijn ze in de Verenigde Staten juist helemaal gek van honkbal, American Football, an basketbal. Het tijdperk van Michael Jordan is dan wel al lang voorbij, maar de games van tegenwoordig zijn er sinds die tijd wel flink op vooruit gegaan!

Tegenwoordig schitteren basketballers als Kobe Bryant van de L.A. Lakers en Derrick Rose van de Chicago Bulls op de Amerikaanse basketbalvelden. Sportgames vallen of staan regelmatig bij de rol van hun helden, en NBA 2K10 blijft fier overeind. In NBA 2K10 is veel aandacht uitgegaan naar het detail van de grootste basketballers uit de Amerikaanse NBA. Verschillende sterren hebben hun eigen unieke moves en typerende bewegingen, waardoor de show van het basketballen nog spectaculairder wordt.

Natuurlijk kan je weer verschillende potjes spelen tegen je vrienden of tegen de computer. Een toernooitje hier en daar. De meest opvallende modus is de My Player Mode waarin jij met je eigen speler moet uitgroeien tot een superster!

In de My Player Mode moet je je eigen speler ontwikkelen. Niet alleen het uiterlijk kan je aanpassen, maar ook je speelstijl. Deze keuzes zijn erg belangrijk, want wanneer jij als speler die goed is in driepunters plotseling je dunk-vaardigheden wilt verbeteren, moet je flink wat meer betalen dan voor het verbeteren van je lange afstandsschoten. Vervolgens ga je verschillende oefeningen doen en oefenwedstrijden spelen, waarna je maar moet hopen dat een topploeg jou oppikt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.