Naruto ultimate ninja heroes 3 (essentials)  psp
Naruto ultimate ninja heroes 3 (essentials)  psp

Naruto ultimate ninja heroes 3 (essentials) psp

Vanaf:49,99

'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3' verfijnt de langlopende serie met een aangepast vechtsysteem, een compleet nieuw avontuur, en een nieuwe serie gevaarlijke ninja's die het de held Naruto lastig willen maken. In deze nieuwe telg binnen de Naruto-serie wordt de speler meegenomen naar het v


EAN
3391891961240
Merk
Atari
Model
NARUTO ULTIMATE NINJA HEROES 3 (ESSENTIALS) PSP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3' verfijnt de langlopende serie met een aangepast vechtsysteem, een compleet nieuw avontuur, en een nieuwe serie gevaarlijke ninja's die het de held Naruto lastig willen maken.

In deze nieuwe telg binnen de Naruto-serie wordt de speler meegenomen naar het verhaal over Hidan en Kakuzu. 'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3' volgt het verhaal van de 'Nine-Tail Fox ninja', Naruto dus. De oranje gekleurde ninja krijgt meer dan tachtig missies boordevol actie voor zijn kiezen, en de vaardigheden van de speler worden meerdere malen op de proef gesteld in deze spannende gevechten. In totaal kom je meer dan vijftig personages tegen met elk hun eigen vaardigheden.

Mocht de actie uit het verhaal niet genoeg actie bieden, dan biedt 'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3' de speler de mogelijkheid om tegen andere gamers te spelen. In totaal kunnen vier spelers tegen elkaar vechten via een lokale ad-hoc connectie. En ben je even iets minder vijandelijk ingesteld, dan kan je ook bepaalde missies uit het avontuur samen met je vrienden doorlopen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.