Naruto ultimate ninja heroes 2 the phantom fortress
Naruto ultimate ninja heroes 2 the phantom fortress

Naruto ultimate ninja heroes 2 the phantom fortress

Vanaf:12,00

'Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress' is gebaseerd op de Japanse game 'Naruto: Narutimate Hero Portable: Mugenjou no Maki' die in 2006 verscheen. Deze titel biedt een originele verhaalmodus waarbij de speler zich door 100 levels moet vechten en puzzels moet oplossen op een drijvend fantoom


EAN
3700577001543
Merk
Atari
Model
NARUTO ULTIMATE NINJA HEROES 2 THE PHANTOM FORTRESS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress' is gebaseerd op de Japanse game 'Naruto: Narutimate Hero Portable: Mugenjou no Maki' die in 2006 verscheen. Deze titel biedt een originele verhaalmodus waarbij de speler zich door 100 levels moet vechten en puzzels moet oplossen op een drijvend fantoom fort.

Daarnaast bevat 'Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress' meer dan 20 speelbare personages, verschillende modi voor twee spelers en mogelijkheid om het spel uit te wisselen met een andere PSP-bezitter via 'game sharing'.

In 'Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress' zet de peler een team op van vier helden uit de 'Naruto'-serie. De speler zal moeten vechten, mini-games moeten spelen en zich door het verhaal heen moeten worstelen om 'Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress' tot een goed einde te brengen.

De gamer krijgt de mogelijkheid om zijn vier helden van speciale vaardigheden te voorzien die passen bij zijn speelstijl. Ook voorwerpen kunnen de speler helpen zijn doel te bereiken.

Als klapper op de vuurpijl is 'Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2: The Phantom Fortress' zowel in het Engels te spelen, als met de originele Japanse stemmen. Op deze manier biedt deze 'Naruto'-game plezier voor alle fans!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.