Naruto shippuden legends akatsuki rising (essentials)  psp
Naruto shippuden legends akatsuki rising (essentials)  psp

Naruto shippuden legends akatsuki rising (essentials) psp

Vanaf:12,00

Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising is een game waarin de fans van de Naruto animatieserie waar van harte lust helemaal los kunnen gaan. Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising gaan Naruto en zijn vrienden op zoek naar Gaaru, de vijfde Kazekage. De kwaadaardige Akatsuki wil een demoon die in


EAN
3391891961189
Merk
Namco bandai
Model
NARUTO SHIPPUDEN LEGENDS AKATSUKI RISING (ESSENTIALS) PSP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising is een game waarin de fans van de Naruto animatieserie waar van harte lust helemaal los kunnen gaan. Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising gaan Naruto en zijn vrienden op zoek naar Gaaru, de vijfde Kazekage. De kwaadaardige Akatsuki wil een demoon die in Gaaru huist vrijlaten om zo de macht te grijpen.

Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising bevat zeker tien personages waarmee je kunt vechten, waaronder natuurlijk onze held Naruto en Akatsuki. In de snelle gevechten draait het vooral om het tactisch inzetten van diverse bijzondere aanvallen. De gevechten worden in teams van drie uitgevoerd, maar de speler bestuurt slechts één van de personages. De andere twee vechters hebben enkel een ondersteunende rol.

Het verhaal van deze game is vanuit twee perspectieven te volgen, namelijk die van Naruto en die van Akatsuki. Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising bevat bovendien een grote hoeveelheid spelmodi om je vechtvaardigheden eens goed te testen. Help Naruto te vechten voor de vrijheid van Gaaru!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.