Naruto shippuden kizuna drive
Naruto shippuden kizuna drive

Naruto shippuden kizuna drive

Vanaf:19,99

Beleef teamgevechten als nooit tevoren in Naruto Shippuden Kizuna Drive. Vecht als Naruto, Sakura of anderen in een team van vier man en versla je vijanden met een combinatie van mêlee- en Jutsu-aanvallen. Die Tailed Beasts maken geen schijn van kans! Werk samen met maximaal 3 vrienden en versla v


EAN
3700577002595
Merk
Namco bandai
Model
NARUTO SHIPPUDEN KIZUNA DRIVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beleef teamgevechten als nooit tevoren in Naruto Shippuden Kizuna Drive. Vecht als Naruto, Sakura of anderen in een team van vier man en versla je vijanden met een combinatie van mêlee- en Jutsu-aanvallen. Die Tailed Beasts maken geen schijn van kans!

Werk samen met maximaal 3 vrienden en versla verschrikkelijke vijanden in Naruto Shippuden: Kizuna Drive. De actie blijft trouw aan de sfeer van de anime met specifieke aanvallen voor elk personage uit de serie! In Naruto Shippuden: Kizuna Drive staan adembenemende gevechten tegen de Tailed Beasts centraal!

Beleef een origineel verhaal met een meeslepende plot in de singleplayer modus of speel samen met maximaal drie andere vrienden via de Ad Hoc-modus en ervaar het echte teamgevoel. In Naruto Shippuden: Kizuna Drive is geen uitdaging te groot voor de blonde ninja en zijn vrienden!

Ga op pad met je vrienden in Naruto Shippuden: Kizuna Drive en versla de Tailed Beasts voor eens en altijd!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.