Namco museum battle collection - essentials edition
Namco museum battle collection - essentials edition

Namco museum battle collection - essentials edition

Vanaf:13,99

Namco Museum: Battle Collection biedt een verfijnde compilatie van de beste klassieke games uit de historie van Namco. Games als Pac-Man, Galaga en Rally-X zitten vanaf nu altijd veilig in je binnenzak opgeborgen.Namco Museum: Battle Collection heeft twintig verschillende arcadeklassiekers in een mo


EAN
0711719189381
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
NAMCO MUSEUM BATTLE COLLECTION - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Namco Museum: Battle Collection biedt een verfijnde compilatie van de beste klassieke games uit de historie van Namco. Games als Pac-Man, Galaga en Rally-X zitten vanaf nu altijd veilig in je binnenzak opgeborgen.

Namco Museum: Battle Collection heeft twintig verschillende arcadeklassiekers in een mooi pakket. Namco Museum: Battle Collection bevat echte toppers, waaronder Pac-man, Galaga, Rally X, Rolling Thunder en Dig Dug. Daarnaast hebben een viertal games speciaal voor de PlayStation Portable een make-over gekregen.

Je hoeft de games van Namco Museum: Battle Collection niet alleen te spelen. In de multiplayer modus is het mogelijk om de retro-pret te delen. Hierbij heb je slechts één enkele speldisc nodig om draadloos tegen drie andere gamers te kunnen spelen.

De verschillende games in Namco Museum: Battle Collection zijn natuurgetrouwe emulaties van de originele games uit de jaren tachtig. Elk piepje, bitje en pixeltje van weleer spat van het prachtige beeldscherm van je PSP af.

Beleef de jaren tachtig opnieuw met Namco Museum: Battle Collection!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.