Minis compilation 2
Minis compilation 2

Minis compilation 2

Vanaf:4,99

Mini's Compilation - Volume 2 is een verzameling van de beste PSP Mini's. Deze kleine downloadbare spelletjes voor je PSP zijn normaalgesproken enkel in de online winkel van spelcomputer te koop. Met Mini's Compilation - Volume 2 kan iedereen van deze snelle actievolle 'gamesnacks' genieten! Young


EAN
0711719151784
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
MINIS COMPILATION 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mini's Compilation - Volume 2 is een verzameling van de beste PSP Mini's. Deze kleine downloadbare spelletjes voor je PSP zijn normaalgesproken enkel in de online winkel van spelcomputer te koop. Met Mini's Compilation - Volume 2 kan iedereen van deze snelle actievolle 'gamesnacks' genieten!

Young Thor In deze actiegame speel je als de Noorse god Thor en beschik je over allerlei superkrachten om vijanden te verslaan. De snelle gameplay zal actieliefhebbers moeten kunnen bekoren!

Red Bull X-Fighters Ervaar hoe het is om met een crossmotor voor een groot publiek over enorme schansen te springen in deze spectaculaire titel. Voer halsbrekende trucjes uit en laat iedereen versteld staan!

Bloons In dit puzzelavontuur dien je zoveel mogelijk ballonnen kapot te prikken. Dat klinkt gemakkelijker dan het is in dit originele puzzelavontuur!

Aero Racing Ga op reis in een raket en test je reflexen in verschillende Grand Prix, Challenge en Quick Race evenementen. Deze actievolle game stelt je uithoudingsvermogen flink op de proef!

Freakscape Jij bent een duivel en moet uit de hel ontsnappen met behulp van de wezens die er leven. Spring hoger, doorbreek muren en overbrug gapende afgronden in deze originele platformtitel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.