Metal gear solid portable ops + silent hill origins
Metal gear solid portable ops + silent hill origins

Metal gear solid portable ops + silent hill origins

Vanaf:29,99

Metal Gear Portable Ops: Portable Ops pakt de draad van de grootse gebeurtenissen uit Metal Gear Solid 3: Snake Eater (PlayStation 2) weer op. Naked Snake bevindt zich nu in Zuid-Amerika. Daar probeert hij een raketcrisis te bezweren die is veroorzaakt door zijn voormalige eenheid FOXHOUND. Silent


EAN
4012927063538
Merk
Konami
Model
METAL GEAR SOLID PORTABLE OPS + SILENT HILL ORIGINS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Metal Gear Portable Ops:

Portable Ops pakt de draad van de grootse gebeurtenissen uit Metal Gear Solid 3: Snake Eater (PlayStation 2) weer op. Naked Snake bevindt zich nu in Zuid-Amerika. Daar probeert hij een raketcrisis te bezweren die is veroorzaakt door zijn voormalige eenheid FOXHOUND.Silent Hill Origins:

De vrachtwagenchauffeur Travis Grady is gestrand in Silent Hill. Hij moet het niet alleen opnemen tegen de helse inwoners, maar ook tegen zijn eigen verdrongen verleden.Het meeslepende verhaal, de onvergetelijke tegenstanders, de duivelse puzzels en de pakkende muziek van Akira Yamaoka zorgen ervoor dat het debuut van Silent Hill op PSP zich moeiteloos kan meten met zijn gruwelijke voorgangers voor de PlayStation 2.Laat je meeslepen door de sfeer in Silent Hill, waar de verlaten straten en gebouwen transformeren tot een vervallen wereld van nachtmerries, bevolkt door redeloze inwoners zonder gezicht.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.