Mega minis: volume 1
Mega minis: volume 1

Mega minis: volume 1

Vanaf:24,90

Mini's Compilation - Volume 1 is een verzameling van de beste PSP Minis. Deze kleine downloadbare spelletjes voor je PSP zijn normaal gesproken enkel in de online winkel van spelcomputer te koop. Met Mini's Compilation - Volume 1 kan iedereen van deze snelle actievolle 'gamesnacks' genieten! YetiSp


EAN
0711719150985
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
MEGA MINIS: VOLUME 1

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mini's Compilation - Volume 1 is een verzameling van de beste PSP Minis. Deze kleine downloadbare spelletjes voor je PSP zijn normaal gesproken enkel in de online winkel van spelcomputer te koop. Met Mini's Compilation - Volume 1 kan iedereen van deze snelle actievolle 'gamesnacks' genieten!

YetiSports Het bekende verslavende internetspelletje is nu ook te spelen op de PSP. Sla met een honkbalknuppel de arme Pengu zover mogelijk over de ijsschots en probeer die topscore te verbeteren!

Fieldrunners Beleef heerlijke 'Tower Defense'-actie met deze populaire Mini. Verdedig je basis terwijl een onuitputtelijke stroom soldaten jouw kant op komen!

Pinball Fantasies Pinball Fantasies laat je op de beste flipperkasten spelen zonder dat je geld hoeft in te werpen! Een serie geweldige kasten in deze simulator uit 1992.

Let's Golf Deze zeer complete golfsimulatie laat je op een speelse manier kennismaken met de edele golfsport. Pak je club in deze toegankelijke golfgame waarin je uit maar liefst vier personages en 63 holes op vier prachtige locaties kunt kiezen!

Breakquest In deze variant op het populaire BreakOut speel je een ruimteschip in plaats van een balkje. Met power-ups en verschillende wapens wordt de actie naar nieuwe hoogten getild!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.