Medal of honor: heroes 2 - essentials edition
Medal of honor: heroes 2 - essentials edition

Medal of honor: heroes 2 - essentials edition

Vanaf:16,95

Het schietspel Medal of Honor: Heroes 2 voor de PSP neemt jou mee naar de Tweede Wereldoorlog. Het is het vervolg op de succesvolle eerste Medal of Honor voor de draagbare spelcomputer. Ideaal op maat, altijd knallen waar jij maar wil!Het is 6 Juni 1944 en de tweedewereld oorlog is in volle gang. St


EAN
5030930109776
Merk
Electronic arts
Model
MEDAL OF HONOR: HEROES 2 - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het schietspel Medal of Honor: Heroes 2 voor de PSP neemt jou mee naar de Tweede Wereldoorlog. Het is het vervolg op de succesvolle eerste Medal of Honor voor de draagbare spelcomputer. Ideaal op maat, altijd knallen waar jij maar wil!

Het is 6 Juni 1944 en de tweedewereld oorlog is in volle gang. Stap in de schoenen van OSS agent John Berg en infiltreer het Nazi regime in Normandy. De speler moet tactisch en weloverwogen te werk gaan om de oorlogsmachine van de Nazi's te stoppen.

De PSP-versie van Medal of Honer Heroes 2 bieden naast een solocampagne ook een uitgebreide multiplayer mode. De multiplayer mode ondersteund op beide systemen 32 spelers online. Spelers kunnen het waar en wanneer ze willen tegen elkaar opnemen.

De PSP-versie van het schietspel is helemaal opnieuw ontworpen om zo maximaal gebruik van de hardware te maken. Omdat de PSP maar een joystick heeft, wordt de game bestuurd door een combinatie van knoppen en joystick.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.