Medal of honor: heroes - essentials edition
Medal of honor: heroes - essentials edition

Medal of honor: heroes - essentials edition

Vanaf:14,99

Medal of Honor Heroes is een apart ontwikkelde Medal of Honor-game voor de PlayStation Portable (PSP) van Sony. Het spel heeft invloeden van iedere bestaande Medal of Honor-game en is dus geen poort. In plaats daarvan heeft EA een compleet nieuw spel geschapen voor Sony's handheld. De speler neemt d


EAN
5030930109783
Merk
Electronic arts
Model
MEDAL OF HONOR: HEROES - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Medal of Honor Heroes is een apart ontwikkelde Medal of Honor-game voor de PlayStation Portable (PSP) van Sony. Het spel heeft invloeden van iedere bestaande Medal of Honor-game en is dus geen poort. In plaats daarvan heeft EA een compleet nieuw spel geschapen voor Sony's handheld. De speler neemt de rollen van drie bekende Medal of Honor soldaten, die we uit de eerdere Medal of Honor-games kennen Met deze soldaten kom je onder andere terecht in Italië, de Ardennen en zelfs in het regenachtige Nederland.

De singleplayermodus van Medal of Honor Heroes is niet lineair en laat je dus niet een vantevoren vastgelegd pad volgen. In plaats daarvan wordt je in een gebied geplaatst met allerlei belangrijke en minder belangrijke doelen aangegeven op je radar. Je bepaalt helemaal zelf in welke volgorde je die doelen volbrengt.

Naast een nieuwe singleplayer-campagne met meer dan 12 unieke omgevingen is er ook een multiplayer-campagne. Via een lokaal netwerk kun je met zijn achten tegen elkaar spelen en online zelfs met 32 man. Je kunt in zes verschillende multiplayermodes spelen in 15 verschillende maps.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.