Locoroco - essentials edition
Locoroco - essentials edition

Locoroco - essentials edition

Vanaf:14,99

Honger naar iets anders? Dan is 'Loco Roco' misschien iets voor jou. Loco Roco zijn gele blubberbeestjes die vrolijk zingen, rollen en hobbelen door een kleurrijke wereld. Dat wordt rollen en eten tot je erbij neervalt!Waar het om gaat in 'Loco Roco' is zo hard mogelijk groeien. Dat doe je door onde


EAN
0711719608110
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
LOCOROCO - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Honger naar iets anders? Dan is 'Loco Roco' misschien iets voor jou. Loco Roco zijn gele blubberbeestjes die vrolijk zingen, rollen en hobbelen door een kleurrijke wereld. Dat wordt rollen en eten tot je erbij neervalt!

Waar het om gaat in 'Loco Roco' is zo hard mogelijk groeien. Dat doe je door onderweg alles op te eten dat je tegen komt. En als je dan niet meer door de smalle doorgangen kunt? Dan volstaat één druk op de knop om uiteen te spatten in kleine blobjes die daarna weer keurig samen komen!

Een leuke feature van 'Loco Roco' is de aparte besturing. In dit platformspel loop je namelijk niet van links naar rechts, maar kantel je de omgeving met de L- en de R-button op de PSP. Je kunt de grond 360 graden draaien en zo je Loco Roco op realistische wijze door de levels laten glijden.

Ontdek een kleurrijke wereld en eet je suf in 'Loco Roco'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.