Lego: harry potter jaren 5-7
Lego: harry potter jaren 5-7

Lego: harry potter jaren 5-7

Vanaf:21,95

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 gaat door met de saga van ‘The Boy Who Lived’ in dit betoverende avontuur voor tovenaars en dreuzels. Deze keer reizen spelers door de laatste drie Harry Potter boeken en de laatste vier films - Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Half-bloed Pri


EAN
5051888111659
Merk
Warner bros. interactive
Model
LEGO: HARRY POTTER JAREN 5-7

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 gaat door met de saga van ‘The Boy Who Lived’ in dit betoverende avontuur voor tovenaars en dreuzels. Deze keer reizen spelers door de laatste drie Harry Potter boeken en de laatste vier films - Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Half-bloed Prins, en Harry Potter en de Relieken van de Dood . Ervaar zelf de laatste drie jaar van Harry op Zweinstein en het gevecht tegen Voldemort. De creatieve LEGO gecombineerd met de uitgestrekte wereld van Harry Potter brengt spelers opnieuw een bijzondere en lonende gameplay ervaring. De game bevat lessen, toverspreuken, duelleren en veel meer voor spelers van alle leeftijden.

PRODUCTKENMERKEN:
- LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 neemt spelers mee op de heldhaftige avonturen van Harry terwijl ze door verschillende werelden reizen, nieuwe gezichten ontmoeten, nieuwe lessen, nieuwe uitdagingen tegenkomen en nieuwe spreuken leren.
- Ontdek nieuwe LEGO gameplay settings inclusief Grimboudplein, het Ministerie van Toverkunst, Godric’s Hollow en iconische locaties als Wegisweg en Zweinstein.
- Bouw, bezweer en ontdek het veelzijdige LEGO wereld terwijl je de tovenaar in jezelf ontdekt!
- Beheers geavanceerde vechtvaardigheden en vecht naar de ultieme confrontatie met de Heer van het Duister.
- Ontdek en unlock karakters als Fenrir Vaalhaar, Bellatrix van Detta en Professor Hildebrand Slakhoorn.
- Speel met vrienden en familie met de makkelijke drop-in/drop-out co-op mogelijkheid met dynamische split screen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.