Killzone: liberation - essentials edition
Killzone: liberation - essentials edition

Killzone: liberation - essentials edition

Vanaf:16,19

Killzone: Liberation plaatst jou midden in een oorlog tussen de mensheid en de Helghast. Deze actiegame beschikt over een tactisch element, ideaal om het spel ook onderweg te spelen. Bevrijd de mensheid van de onderdrukking van de Helghast! In Killzone: Liberation kruipt de speler in de huid van Te


EAN
0711719225713
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
KILLZONE: LIBERATION - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Killzone: Liberation plaatst jou midden in een oorlog tussen de mensheid en de Helghast. Deze actiegame beschikt over een tactisch element, ideaal om het spel ook onderweg te spelen. Bevrijd de mensheid van de onderdrukking van de Helghast!

In Killzone: Liberation kruipt de speler in de huid van Templar en is het aan hem om enkele ISA mensen te bevrijden uit handen van de eeuwige vijand. Daarnaast moet het verzet tegen de slechte generaal Metrac geleid worden door iemand, en dat ben jij.

In tegenstelling tot de PlayStation 2-versie wordt de actie in Killzone Liberation vanuit een derde persoon perspectief van bovenaf getoond. Dit om het overzicht te behouden. Een andere vernieuwing is dat de speler de computergestuurde teamgenoten opdracht kan geven om bepaalde handelingen uit te voeren. Het opblazen van gebouwen en verdedigen van bepaalde doelstellingen wordt op die manier een stuk tactischer, want niet iedereen is geschikt voor dezelfde taak.

Een ander sterk punt aan Liberation is de multiplayermodus. Hierin kun je met vijf anderen (ad-hoc) het tegen elkaar opnemen in de verschillende multiplayer maps. Daarnaast is er ook een coöperatieve modus - binnen het verhaal - voor twee spelers waarin de verschillende missies samen gespeeld kunnen worden. Hierin kan één persoon een tank besturen terwijl de andere hem dekking geeft. De zorgt flink wat meer 'replay value'.

Bevrijd de mensheid! Killzone: Liberation!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.