Key of heaven - essentials edition
Key of heaven - essentials edition

Key of heaven - essentials edition

Vanaf:16,99

Key of Heaven is een rollenspel boordevol actie. Jij speelt een wapensmid. Deze smid gebruikt zijn kennis om als zwaardvechten op pad te gaan in een poging het koninkrijk van Ouka in ere te herstellen. Ga mee op deze tocht vol eer en wraak!Wanneer de alliantie tussen de vijf heersende clans wordt ve


EAN
0711719248811
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
KEY OF HEAVEN - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Key of Heaven is een rollenspel boordevol actie. Jij speelt een wapensmid. Deze smid gebruikt zijn kennis om als zwaardvechten op pad te gaan in een poging het koninkrijk van Ouka in ere te herstellen. Ga mee op deze tocht vol eer en wraak!

Wanneer de alliantie tussen de vijf heersende clans wordt verraden door een onbekend persoon, ga jij op avontuur! In totaal biedt Key of Heaven meer dan twintig uur aan rollenspelvermaak. Zorg dat je betere wapens krijgt, meer vaardigheden vrij speelt en zo een sterke ninja wordt.

Naast het pakkende verhaal biedt Key of Heaven de mogelijkheid het spel tegen andere gamers te spelen. Spelers kunnen een tegen een vechten door de PSP draadloos of via het internet te verbinden. Een online spelfunctie is niet beschikbaar op oudere PSP-spelsystemen. Het gaat hier om de PSP-E1000.

Key of Heaven was een van de eerste epische rollenspellen voor de PSP. Het spel verandert jou een heuse samurai, maar heb jij het daadwerkelijk in je?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.