Jungle party
Jungle party

Jungle party

Vanaf:59,99

Na het succes van verschillende andere quizzen is het nu tijd voor een quiz speciaal voor kinderen. In 'Buzz Junior: Jungle Party' zijn meer dan veertig verschillende minigames aanwezig en kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen door middel van de gebruiksvriendelijke Buzz-controller.


EAN
0711719174974
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
JUNGLE PARTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na het succes van verschillende andere quizzen is het nu tijd voor een quiz speciaal voor kinderen. In 'Buzz Junior: Jungle Party' zijn meer dan veertig verschillende minigames aanwezig en kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen door middel van de gebruiksvriendelijke Buzz-controller. Iedere speler bestuurt een vrolijk aapje en dit spel staat garant voor uren vrolijke speelpret. Het spel is gewoon in het Nederlands te spelen.

'Buzz! Junior: Jungle Party' is een spel speciaal gemaakt voor kinderen. De spelletjes zijn dan ook lekker vrolijk. Kun jij een totempaal slopen, een ontploffende bom ontwijken of voorkomen dat je wordt betrapt terwijl je verdachte bellen zit te blazen in het oerwoudbubbelbad?

'Buzz! Junior: Jungle Party' verscheen eerder al op de Playstation 2, is beschikbaar als download voor de Playstation 3 en maakt nu ook zijn debuut op de PSP. Niet iedere speler heeft een PSP nodig, want het spel kan ook gewoon doorgegeven worden.

Laat de aap in je los!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.