Jak  daxter:the lost frontier - essentials edition
Jak  daxter:the lost frontier - essentials edition

Jak daxter:the lost frontier - essentials edition

Vanaf:14,99

Jak + Daxter: The Lost Frontier gaat verder waar de originele serie is opgehouden. Jak en Daxter gaan samenwerken met Kiera in haar poging een Sage te worden, en zo de aarde te redden van een groot kwaad.Jak + Daxter: The Lost Frontier is een lekkere platform game met flink wat actie. Waar je in het


EAN
0711719155591
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
JAK DAXTER:THE LOST FRONTIER - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jak + Daxter: The Lost Frontier gaat verder waar de originele serie is opgehouden. Jak en Daxter gaan samenwerken met Kiera in haar poging een Sage te worden, en zo de aarde te redden van een groot kwaad.

Jak + Daxter: The Lost Frontier is een lekkere platform game met flink wat actie. Waar je in het begin springend en schietend moet overleven, zal je na verloop van tijd in één van de vijf verschillende vliegtuigen kunnen stappen. Je kunt dan vijanden uit de lucht schieten met een speciaal wapen genaamd de Gunstaff. En dat is allemaal erg leuk en aardig, maar je moet wel een beetje opschieten. De wereld vergaat namelijk, en langzaam maar zeker sterft de planeet van onze helden.

In de schoenen van onze helden zal je in Jak + Daxter: The Lost Frontier moeten rennen, springen, vliegen en schieten in een poging om de grappige Daxter en de dappere Jak een handje te helpen in het avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.