Invizimals: the lost tribes
Invizimals: the lost tribes

Invizimals: the lost tribes

Vanaf:9,99

Invizimals: The Lost Tribes is een spel dat een PSP-camera vereist. De oudere versies van de PSP bezitten deze camera niet, en die kan daarom los aangeschaft worden.Met Invizimals: The Lost Tribes is het jouw taak als speler om de gehele wereld over te reizen om te voorkomen dat unieke krachten van


EAN
0711719205913
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
INVIZIMALS: THE LOST TRIBES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Invizimals: The Lost Tribes is een spel dat een PSP-camera vereist. De oudere versies van de PSP bezitten deze camera niet, en die kan daarom los aangeschaft worden.

Met Invizimals: The Lost Tribes is het jouw taak als speler om de gehele wereld over te reizen om te voorkomen dat unieke krachten van de Invizimals - bijzondere beestjes - in de verkeerde handen vallen. Je reist af naar de Schaduwzone om je vriendje Keni te redden, of je kiest er voor een nieuw avontuur te beginnen samen met Jazmin of met Alex.

Met drie unieke, nieuwe verhalen biedt Invizimals: The Lost Tribes flink wat spannends. Zo kan je Invizimals verzamelen om gebruik te maken van hun krachten. In totaal zijn er meer dan honderdvijftig verstopt. Je moet de camera van de PSP gebruiken om deze beestjes te vinden. Fans van de serie komen tachtig Invizimals tegen uit de eerdere game, maar daar zijn deze keer zeventig nieuwe aan toegevoegd.

Dankzij een draadloze internetverbinding kunnen spelers de krachten van hun Invizimals inzetten in gevechten. Hoe meer je hebt gespeeld met een Invizimal des te krachtiger is hij. Die krachten kan je in een online gevecht met andere spelers gebruiken in onder meer het tagteamgevecht.

Ga op avontuur en red de Invizimals!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.