Hannah montana: rock out the show
Hannah montana: rock out the show

Hannah montana: rock out the show

Vanaf:7,95

Hannah Montana: Rock Out the Show is de eerste Hannah Montana game voor de PSP. In Hannah Montana: Rock Out the Show ben je niet alleen een ster in de televisieserie, maar ook op het podium als je één van de tien Hannah Montana hits ten gehore brengt! In Hannah Montana: Rock Out the Show help je


EAN
8717418228101
Merk
Disney interactive
Model
HANNAH MONTANA: ROCK OUT THE SHOW

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hannah Montana: Rock Out the Show is de eerste Hannah Montana game voor de PSP. In Hannah Montana: Rock Out the Show ben je niet alleen een ster in de televisieserie, maar ook op het podium als je één van de tien Hannah Montana hits ten gehore brengt!

In Hannah Montana: Rock Out the Show help je Hannah met haar tour waarbij je naar zeven verschillende unieke locaties over de hele wereld afreist. Stel haar kleding samen, ontwerp het podium en creëer unieke dansroutines voor elk nummer.

Bij een live-optreden mag er niets misgaan en je moet ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Steek de bandleden en back-up dansers in de laatste mode en geef ze een knipbeurt of lading nieuwe accessoires. In Hannah Montana: Rock Out the Show zitten prachtige special effects en lichtshows verwerkt, zodat je elk optreden onvergetelijk kunt maken.

Help Hannah en haar vrienden de beste show van hun leven te geven in Hannah Montana: Rock Out the Show!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.