Half minute hero
Half minute hero

Half minute hero

Vanaf:29,99

In de wereld van televisie en film is het een bekend cliché, na het lezen van dit bericht wordt deze brief binnen 30 seconden vernietigd. Maar in het land van de videogames, waarin grootheid een goed iets is, is het goed om te overdrijven. 'Half-Minute Hero' geeft de speler de kans om in elk level


EAN
5060102952299
Merk
Rising star games
Model
HALF MINUTE HERO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In de wereld van televisie en film is het een bekend cliché, na het lezen van dit bericht wordt deze brief binnen 30 seconden vernietigd. Maar in het land van de videogames, waarin grootheid een goed iets is, is het goed om te overdrijven. 'Half-Minute Hero' geeft de speler de kans om in elk level de wereld te redden, 30 seconden per keer.

'Half-Minute Hero' is een hommage aan vervlogen tijden, en 'Half-Minute Hero' voegt ouderwetse beelden samen met in een modern jasje. In elk level vindt de Dark Lord een nieuwe manier om de wereld te vernietigen. Er moet een serie puzzels opgelost worden, en ondertussen moet je sterker worden om de eindbaas te verslaan. Dit alles in dertig seconden, keer op keer.

Door in 'Half-Minute Hero' de godin van de Tijd te eren, kan je - tegen betaling natuurlijk - extra tijd krijgen om een level tot een goed einde te brengen. Alleen het maximum blijft natuurlijk 30 seconden. Je kunt het kwaad pas verslaan wanneer jij sterker bent dan je vijanden, en dus kunnen die 30 seconden best handig zijn!

Vier verschillende personages en verschillende gamestijlen zorgen voor flink wat diversiteit. Knallen met wapens, escort missies en snelle, vernuftige strategie worden afgewisseld in dit ruim 100 missies tellende epos. 'Half-Minute Hero' is bovendien speelbaar met maximaal vier spelers via een ad-hoc verbinding via Wifi.

Visueel gezien is 'Half-Minute Hero' een hommage aan het 8-bit tijdperk van de eerste Mario. Grappig getekende personages die doen denken aan vervlogen tijden worden gecombineerd met handgetekende werelden, terwijl er genoeg verwijzingen in de game zitten om elke fanboy gelukkig te maken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.