Gran turismo - essentials edition
Gran turismo - essentials edition

Gran turismo - essentials edition

Vanaf:28,00

Gran Turismo is een realistische raceserie. Alles draait om mooie, echte bolides en toptijden op bestaande banen. Binnen deze serie is Gran Turismo de eerste game die verschijnt op een draagbare spelcomputer!Ontwikkelaar Polyphony Digital benadrukt dat Gran Turismo op de PSP een volwaardige game zon


EAN
0711719151593
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
GRAN TURISMO - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Gran Turismo is een realistische raceserie. Alles draait om mooie, echte bolides en toptijden op bestaande banen. Binnen deze serie is Gran Turismo de eerste game die verschijnt op een draagbare spelcomputer!

Ontwikkelaar Polyphony Digital benadrukt dat Gran Turismo op de PSP een volwaardige game zonder beperkingen is. Zo zitten er maar liefst achthonderd auto's in de game en kun je uit vijfendertig verschillende racebanen kiezen. Bovendien heeft de game een ad-hoc multiplayer voor vier personen lokaal en kan je met acht spelers online racen. Daarnaast kan je auto's uit je eigen garage met andere spelers ruilen!

Gran Turismo heeft werkelijk schitterende graphics, terwijl de beelden met een soepele zestig frames per seconde over je beeldscherm lopen. Gran Turismo vereist niet veel moeilijke tests. Je stopt de game gewoon in je PSP of je download 'm voor je PSP Go en daarna ben je klaar om met welke auto dan ook elke race die je maar wilt te rijden! In Gran Turismo: Special Edition ben jij de meester van het asfalt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.