Gods eater burst
Gods eater burst

Gods eater burst

Vanaf:39,99

In God Eater Burst gaat het niet bepaald goed met de mensheid. De wereld is kapot na een apocalyptische ramp. Mutanten, in de game de Aragami genoemd, overstromen het land. De enige hoop voor de mensheid zijn de God Arc-wapens van de God Eaters die deze wapens kunnen hanteren. In God Eater maakt de


EAN
3700577002090
Merk
Atari
Model
GODS EATER BURST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In God Eater Burst gaat het niet bepaald goed met de mensheid. De wereld is kapot na een apocalyptische ramp. Mutanten, in de game de Aragami genoemd, overstromen het land. De enige hoop voor de mensheid zijn de God Arc-wapens van de God Eaters die deze wapens kunnen hanteren.

In God Eater maakt de speler zijn eigen held. Wat de speler te wachten staat, is een gigantische hoeveelheid gevechten. Ondertussen moeten wapens, schilden en kogels verzameld en gepersonaliseerd worden. Alleen dan krijgt de speler genoeg kracht en uithoudingsvermogen om de gigantische gevechten te overleven.

Het tempo ligt ontzettend hoog in God Eater Burst. De spelers krijgt meer dan 125 missies voorgeschoteld waarbij snelheid en tactiek vereist is. Soms moet je slaan, soms moet je schieten. Die beslissing moet je echter wel snel nemen. Kogels kunnen aangepast worden om hun kracht, patroon en superaanval aan te passen. De unieke 'Repy Attack' voegt een nieuwe laag strategie toe. De God Eater kan zijn God Arc in Burst-modus laten uitbreken, waardoor een gigantische hoeveelheid energie zorgt voor meer schade.

God Eater Burst ondersteunt de mogelijkheid om het spel samen met drie andere spelers te spelen. Daarnaast kan de game ook met drie computergestuurde kameraden gespeeld worden.

You want to find out what gods taste like?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.