God of war: chains of olympus - essentials edition
God of war: chains of olympus - essentials edition

God of war: chains of olympus - essentials edition

Vanaf:21,85

In God Of War speelt Kratos de hoofdrol. Kratos heeft zijn vrouw en dochter vermoord en heeft daarna zijn diensten in de handen van Ares, de god van de oorlog, gelegd. Kratos werd het spook van Sparta en was de kampioen van de goden. Hij leidde vele brute kruistochten en werd legendarisch in de oude


EAN
0711719254010
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
GOD OF WAR: CHAINS OF OLYMPUS - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In God Of War speelt Kratos de hoofdrol. Kratos heeft zijn vrouw en dochter vermoord en heeft daarna zijn diensten in de handen van Ares, de god van de oorlog, gelegd. Kratos werd het spook van Sparta en was de kampioen van de goden. Hij leidde vele brute kruistochten en werd legendarisch in de oude wereld.

Vervolgens komt er op de PSP een nieuwe, derde, avontuur van Kratos. God of War: Chains of Olympus volgt het avontuur van Kratos waarin hij land beloopt dat nimmer door een sterveling is belopen. De goden zijn machteloos en de wereld is gehuld in duisternis. Kratos moet het nu op gaan nemen tegen de meest angstaanjagende wezens uit de Griekse oudheid. Uiteindelijk zal hij moeten kiezen tussen zijn eigen welbehagen of een zekere vernietiging van de oude wereld.

Speciaal voor deze game zal de PSP geupdate worden. Dankzij deze update zal de PSP met een hogere snelheid kunnen werken. Hierdoor wordt de ongelooflijke actie uit God Of War extra mooi op je beeldscherm getoond.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.