Ghost recon advanced warfighter 2 - essentials edition
Ghost recon advanced warfighter 2 - essentials edition

Ghost recon advanced warfighter 2 - essentials edition

Vanaf:12,00

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 gaat verder na de verhalen uit het eerste spel. De gamer krijgt een eenheid van de militaire elite tot zijn beschikking, genaamd Ghosts. In het jaar 2014 is er een conflict tussen Mexicanen en rebellen. Er heerst een burgeroorlog in Mexico. Onder het c


EAN
3307215622292
Merk
Ubisoft
Model
GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER 2 - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 gaat verder na de verhalen uit het eerste spel. De gamer krijgt een eenheid van de militaire elite tot zijn beschikking, genaamd Ghosts. In het jaar 2014 is er een conflict tussen Mexicanen en rebellen. Er heerst een burgeroorlog in Mexico.

Onder het commando van Scott Mitchell zullen de Ghosts Mexico infiltreren. De rebellen moeten gestopt worden voordat het conflict het Amerikaanse binnenland bereikt.

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 is geen schietspel waarin jij je rot moet rennen. De gevechten moeten namelijk tactisch benaderd worden. Je hebt toegang tot zware hightech wapens, onder meer een aantal die op afstand te besturen zijn. Ook zorgen jouw gadgets er voor dat je altijd op de hoogte bent van broodnodige informatie over jouw vijanden.

De gevechten zijn verdeeld over twaalf singleplayer levels, zes coöperatieve levels om tegelijk met een vriend te spelen en dan er zijn ook nog veertien multiplayer levels die ook online speelbaar zijn.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.