Geronimo stilton 2: return to the kingdom of fantasy
Geronimo stilton 2: return to the kingdom of fantasy

Geronimo stilton 2: return to the kingdom of fantasy

Vanaf:9,99

Geronimo Stilton 2: Return To The Kingdom Of Fantasy is een kinderavontuur vol leuke verhalen en puzzels. De hoofdrol wordt opgeeist door de muis Geronimo Stilton. Deze dappere journalist heeft een eigen krant, De Wakker Muis, de belangrijkste krant van Muizeneiland. In Fantasia, het land van de fa


EAN
0711719266730
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
GERONIMO STILTON 2: RETURN TO THE KINGDOM OF FANTASY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Geronimo Stilton 2: Return To The Kingdom Of Fantasy is een kinderavontuur vol leuke verhalen en puzzels. De hoofdrol wordt opgeeist door de muis Geronimo Stilton. Deze dappere journalist heeft een eigen krant, De Wakker Muis, de belangrijkste krant van Muizeneiland.

In Fantasia, het land van de fantasie, moet Stilton zoeken naar oplossingen van een groot aantal uitdagende puzzels. Kinderen en ouders worden meegenomen in een spraakmakend avontuur van een kleine, maar dappere muis! Geronimo is een bange, maar zachtaardige muis, die niets liever zou willen dan een rustig leven, maar hij wordt telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin.

Geronimo Stilton is een kinderboekenserie waarvan ook een musical gemaakt is. In de game wordt de speler, samen met Geronimo, meegenomen op een avontuurlijke reis. Tijdens zijn reis ontmoet de journalist feeën, elfjes en draken. Dat is heel wat bijzonders voor een kleine muis, en zeker voor Geronimo!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.