Football manager handheld 2010
Football manager handheld 2010

Football manager handheld 2010

Vanaf:2,99

Football Manager 2010 is de opvolger van Football Manager 2009, het meest succesvolle deel in de Football Manager-serie tot nu toe. Football Manager 2009 heeft in de Benelux al meer dan 25 weken in de top 10 van best verkochte pc-games gestaan, er zijn wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkoc


EAN
5055277002306
Merk
Sega
Model
FOOTBALL MANAGER HANDHELD 2010

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Football Manager 2010 is de opvolger van Football Manager 2009, het meest succesvolle deel in de Football Manager-serie tot nu toe. Football Manager 2009 heeft in de Benelux al meer dan 25 weken in de top 10 van best verkochte pc-games gestaan, er zijn wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht en het spel is in een recente peiling van het Britse Radio 1 uitgeroepen tot de een-na-beste videogame aller tijden. Uit onderzoek blijkt verder dat mensen het spel gemiddeld 240 uur hebben gespeeld.

Gloednieuw systeem


In Football Manager 2010 zijn, in nauwe samenwerking met consumenten en de Football Manager-communities, belangrijke verbeteringen aangebracht. Football Manager 2010 is op talloze plekken voorzien van nieuwe hulpmiddelen en wijzigingen, waaronder een aantal grote toevoegingen die de gebruikersvriendelijkheid, de navigatie en de feedback van het spel moeten verbeteren. Het gaat dan onder andere om een gloednieuw systeem voor wedstrijdtactiek, het debuut van een hulpmiddel voor wedstrijdanalyse, een volledig nieuw uiterlijk en een verbeterde gebruikersinterface.

Meer dan 100 nieuwe animaties in Football Manager 2009


Introduceerde Football Manager 2009 een 3d-wedstrijdweergave, de release van dit jaar is voorzien van verbeterde AI, meer dan 100 nieuwe animaties voor de 3d-veldweergave, nieuwe stadions, nieuw publiek, een realistische afname van de kwaliteit van het veld en een betere belichting, waardoor de wedstrijdervaring nog realistischer wordt.

Verbeterde gebruikersinterface


Football Manager 2010 is voorzien van een gloednieuwe, levendige gebruikersinterface. Daarnaast is de navigatie van het spel volledig vernieuwd. De zijbalknavigatie uit voorgaande jaren is vervangen door een intuïtief tabbladsysteem boven in het scherm, waardoor je eenvoudiger kunt navigeren door de beroemde diepgaande functies van Football Manager. Op deze manier wordt het spel toegankelijker voor nieuwe spelers.

Moedig je team aan in Football Manager 2010!


Dankzij de introductie van een gloednieuwe tactiekmodule kan de manager het team eenvoudiger instrueren. Het laatste jaar heeft Sports Interactive samengewerkt met een aantal van de meest gerespecteerde tactici in de Football Manager-community - Richard Claydon, Gareth Millward, Rashid Daljit Abdullah en Mark Burton - waardoor het spel is voorzien van nóg meer tactische standaardopties. Daarnaast kun je voor het eerst vanaf de zijlijn gaan 'schreeuwen' om de speelstijl van je team direct te wijzigen.

Stem je tactiek af op de tegenstander


De feedback op wedstrijden is verbeterd, zodat de gebruiker meer inzicht krijgt in de goede en foute acties van het team. Een nieuw hulpmiddel voor wedstrijdanalyse laat voor alle spelers zien waar schoten, passes, voorzetten, kopballen, tackles, overtredingen en onderscheppingen op het veld hebben plaatsgevonden. Managers kunnen deze analyse zowel live in het spel als na de wedstrijd weergeven, zodat ze de sterke en zwakke plekken van hun eigen team en dat van de tegenstander kunnen bepalen en hun tactiek daarop kunnen afstemmen.

Football Manager 2010 is altijd uptodate!


Dankzij de gloednieuwe gegevensbewerking kun je nieuwe divisies toevoegen aan bestaande competities, of zelfs volledig nieuwe competities toevoegen. Zo kun je het spel eenvoudiger dan ooit actueel houden — en het is nog gratis ook. De informatievoorziening voor de manager is verfijnd nu gebruikers zich kunnen aanmelden bij het nieuwscentrum, een krant waarop je je in het spel kunt abonneren. In deze krant staat alleen voetbalnieuws dat je wilt lezen, omdat je verhalen die je niet nodig hebt kunt wegfilteren. Op deze manier kun je zo ver in de voetbalwereld opgaan als je wilt.

Football Manager Handheld 2010 is tevens voorzien van talloze nieuwe functies en verbeteringen, waaronder een gloednieuwe skin voor het spel en een betere AI voor de wedstrijdengine.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.