Football manager 2012  psp
Football manager 2012  psp

Football manager 2012 psp

Vanaf:20,99

Football Manager is al jaren dé toonaangevende serie op het gebied van voetbalmanagement. Met Football Manager Handheld 2012 voor de PSP kun je deze fantastische simulatie werkelijk overal beleven. Coach je team, verzorg de trainingen, bepaal de tactiek en het aankoopbeleid en leid jouw favoriete c


EAN
5055277015122
Merk
Sega
Model
FOOTBALL MANAGER 2012 PSP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Football Manager is al jaren dé toonaangevende serie op het gebied van voetbalmanagement. Met Football Manager Handheld 2012 voor de PSP kun je deze fantastische simulatie werkelijk overal beleven. Coach je team, verzorg de trainingen, bepaal de tactiek en het aankoopbeleid en leid jouw favoriete club naar het kampioenschap!

In Football Manager 2012 kun je opnieuw leiding geven aan je favoriete voetbalteam om je managementvaardigheden op de proef te stellen. Met honderden nieuwe functies belooft Football Manager 2012 de meest realistische, verrassende en speelbare voetbalmanagementsimulatie ooit te worden voor alle fans die er wel eens van hebben gedroomd om zowel op als naast het veld de grote beslissingen te mogen nemen.

Transfers en contracten – Aanzienlijke wijzigingen in de transfer- en contractsystemen, inclusief loyaliteitsbonussen, een betere implementatie van amateur- en jeugdcontracten, een verbeterd transfercentrum en de mogelijkheid om onderdelen van de contractonderhandelingen op slot te zetten als je geen compromis wilt sluiten. Op deze manier kun je budgetten beter beheren en kun je flexibeler omgaan met bonussen voor op geld beluste spelers of agenten.

Verbeteringen in scouting – Op basis van diverse echte scoutingrapporten is er een nieuw spelrapport ontwikkeld met elftalanalyse, tactische informatie en informatie over gescoorde goals en tegendoelpunten, naast talloze andere verbeteringen, zodat je alle benodigde informatie krijgt om je vóór de aftrap en tijdens het seizoen voor te bereiden.

Management: altijd en overal – Je kunt speelbare landen zo vaak als je wilt toevoegen en verwijderen uit opgeslagen spellen. Werk in het betreffende land aan het begin van het volgende seizoen, zodat je niet in de landen hoeft te blijven die je aan het begin van je carrière hebt ingesteld als speelbare landen.

Toon – Er is een totaal nieuwe dimensie toegevoegd aan teamgesprekken en conversaties met het nieuwe toonsysteem, waarmee je kunt aangeven hoe je dingen wilt zeggen. Blijf ijskoud en zeg dingen heel kalm, of smijt je koffiemok aan diggelen door dingen met passie te brengen. Je kunt kiezen uit 6 verschillende tonen, met specifieke reacties per toon.

Intelligente interface – Een nieuw lay-outsysteem dat zich aanpast, zodat je meer info binnen handbereik krijgt als je een hogere schermresolutie hebt. De nieuwe interface bevat ook nieuwe filters, configureerbare kolommen, een nieuw actiekscherm en talloze nieuwe overzichtsschermen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.