Final fantasy tactics: the war of the lions (essentials)
Final fantasy tactics: the war of the lions (essentials)

Final fantasy tactics: the war of the lions (essentials)

Vanaf:71,90

Final Fantasy Tactics: The War Of The Lions is een strategisch rollenspel dat zich afspeelt in het rijk Ivalice. Er is vijftig jaar oorlog geweest en een prins van twee jaar oud heeft nu de troon geërft. Duke Larg, als broer van de koningin, zal het rijk tijdelijk leiden, maar de Hoge Raad wil dit


EAN
5021290049987
Merk
Bigben interactive
Model
FINAL FANTASY TACTICS: THE WAR OF THE LIONS (ESSENTIALS)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Final Fantasy Tactics: The War Of The Lions is een strategisch rollenspel dat zich afspeelt in het rijk Ivalice. Er is vijftig jaar oorlog geweest en een prins van twee jaar oud heeft nu de troon geërft. Duke Larg, als broer van de koningin, zal het rijk tijdelijk leiden, maar de Hoge Raad wil dit niet. Dus komt daar de jongere broer van Larg, Duke Goltanna. Nu zullen Larg en Goltanna, gevoed door haat jegens elkaar, geen strijden onder de vlag van de White Lion en de Black Lion. Kortom, dit is The War Of The Lions.

In Final Fantasy Tactics: The War Of The Lions vecht je in beurten binnen een 3d slagveld. Personages zijn aan te passen en er is een keuze uit verschillende beroepen, 22 in totaal, en meer dan 400 verschillende vaardigheden. Bekende karakters uit de Final Fantasy serie zullen aanwezig zijn. Zo kom je Cloud en Balthier tegen, beroemde personages uit deze game reeks.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.