Final fantasy ii (essentials)
Final fantasy ii (essentials)

Final fantasy ii (essentials)

Vanaf:19,99

Final Fantasy II verscheen in 1988 op de NES. Twintig jaar na de release op de oude Nintendo spelcomputer, zal de game door Square Enix naar de PSP gebracht worden inclusief nieuwe ontwikkelde CGI filmpjes. Het verhaal gaat over vier jongeren van het koninkrijk Fynn genaamd Firion, Maria, Guy en Le


EAN
5021290050105
Merk
Bigben interactive
Model
FINAL FANTASY II (ESSENTIALS)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Final Fantasy II verscheen in 1988 op de NES. Twintig jaar na de release op de oude Nintendo spelcomputer, zal de game door Square Enix naar de PSP gebracht worden inclusief nieuwe ontwikkelde CGI filmpjes.

Het verhaal gaat over vier jongeren van het koninkrijk Fynn genaamd Firion, Maria, Guy en Leon. Hun ouders werden gedood tijdens een invasie van het rijk Palamecia. De keizer van Palamecia heeft de demonen opgeroepen om de wereld te overheersen.

Terwijl ze vluchten van die invasie werden ze aangevallen en voor dood achtergelaten. Firion, Maria en Guy worden gered door prinses Hilda van Fynn. Zij had een rebellenbasis opgericht in het nabijgelegen dorp Altair. Ze verzetten zich dan tegen het rijk Palamecia.

Final Fantasy II: Anniversary Edition wordt gespeeld zoals het een oude Japanse RPG betaamt. Spelers moeten vechten om sterker te worden, opdrachten uitvoeren om geld te verdienen en geld investeren om meer spreuken te leren en wapens te krijgen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.