Final fantasy dissidia 012 - essentials edition
Final fantasy dissidia 012 - essentials edition

Final fantasy dissidia 012 - essentials edition

Vanaf:71,90

Dissidia 012 (Duodecim) Final Fantasy is de opvolger van Dissidia Final Fantasy dat in 2009 verscheen op de draagbare spelcomputer van Sony. Het spel combineert elementen van rollenspellen met die van vechtgames.De titel van het nieuwe Final Fantasy-spel refereert naar het twaalfde gevecht tussen Co


EAN
5021290050037
Merk
Square
Model
FINAL FANTASY DISSIDIA 012 - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dissidia 012 (Duodecim) Final Fantasy is de opvolger van Dissidia Final Fantasy dat in 2009 verscheen op de draagbare spelcomputer van Sony. Het spel combineert elementen van rollenspellen met die van vechtgames.

De titel van het nieuwe Final Fantasy-spel refereert naar het twaalfde gevecht tussen Cosmos en Chaos. Deze strijd vormt de basis voor het verhaal, een oorlog waarbij iedereen moet meevechten. Squall Leonhart, Cloud Strife en Tidus zijn de bekendste namen uit de Final Fantasy-serie. In Dissidia 012 (Duodecim) Final Fantasy kun je deze brave helden eens lekker met elkaar laten vechten!

De belangrijkste personages uit alle Final Fantasy games komen samen in Dissidia 012 (Duodecim) Final Fantasy. In driedimensionale arena's kun je er lekker op los rammen met je favoriete helden. Daarnaast vallen er nog steeds felbegeerde ervaringspunten te verdienen en is het mogelijk om de eigenschappen en uitrusting van de karakters aan te passen!

Zet je schrap voor heftige strategische vechtactie in je binnenzak met Dissidia 012 (Duodecim) Final Fantasy!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.