Final fantasy 4: the complete collection - essentials edition
Final fantasy 4: the complete collection - essentials edition
Final fantasy 4: the complete collection - essentials edition

Final fantasy 4: the complete collection - essentials edition

Vanaf:87,95

Een van de meest memorabele spellen uit de Final Fantasy-serie wordt met Final Fantasy IV: The Complete Collection opnieuw uitgegeven voor de PSP. Op de draagbare spelcomputer kan het klassieke verhaal opnieuw beleefd worden, maar krijgen fans ook nieuwe dingen te zien.Voor het eerst zijn Final Fant


EAN
5021290050068
Merk
Square
Model
FINAL FANTASY 4: THE COMPLETE COLLECTION - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een van de meest memorabele spellen uit de Final Fantasy-serie wordt met Final Fantasy IV: The Complete Collection opnieuw uitgegeven voor de PSP. Op de draagbare spelcomputer kan het klassieke verhaal opnieuw beleefd worden, maar krijgen fans ook nieuwe dingen te zien.

Voor het eerst zijn Final Fantasy IV en Final Fantasy IV: The After Years samengevoegd in een spel. De twee verhalen worden aan elkaar geplakt door een speciaal voor Final Fantasy IV: The Complete Collection ontworpen set aan missies. Bovendien is de game grafisch onder handen genomen.

Het verhaal van Final Fantasy IV: The Complete Collection gaat over de duistere ridder Cecil. Zijn tocht op weg naar vergelding leidt hij naar een gevecht voor de toekomst van de wereld. Zijn dapperheid moet de wereld redden! Twaalf jaar later verschijnt een nieuwe held ten tonele, Ceodore is de zoon van Cecil. Het is alleen wel de vraag of Ceodore sterk genoeg is om in de voetsporen van zijn vader te stappen.

Naast Cecil komen ook andere bekende personages uit het Final Fantasy-universum voorbij. Denk aan de schone Rosa, Kain, Rydia en natuurlijk Edge. Ga mee op een uitgebreid avontuur dat jou vele uren van straat kan houden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.