Fifa 09
Fifa 09

Fifa 09

Vanaf:4,99

Stap het veld op en speel profvoetbal op jouw manier in EA SPORTS FIFA 09. Speel de meest authentieke voetbalsimulatie ooit van EA SPORTS. Maak een droomcarrière als profvoetballer op de PSP. Dankzij een verbeterd animatiesysteem en het splinternieuwe botssysteem - de grootste vernieuwingen aan de


EAN
5030946067268
Merk
Electronic arts
Model
FIFA 09

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stap het veld op en speel profvoetbal op jouw manier in EA SPORTS FIFA 09. Speel de meest authentieke voetbalsimulatie ooit van EA SPORTS. Maak een droomcarrière als profvoetballer op de PSP.

Dankzij een verbeterd animatiesysteem en het splinternieuwe botssysteem - de grootste vernieuwingen aan de game-engine in vier jaar - zorgt FIFA 09 voor sneller reagerende, intelligentere en realistischere fysieke acties.

Het nieuwe botsdetectiesysteem heeft een bereik van 360 graden en bevat honderden nieuwe botsanimaties. De fysieke eigenschappen van spelers zijn dus bepalend bij een botsing. Snelheid, richting en kracht bepalen de ernst van de botsing en wie er met de bal vandoor gaat. Het contact wordt gemaakt met schouders, armen en benen. Sterkere spelers kunnen kleinere spelers nu makkelijker omver duwen of hun lichaam en armen gebruiken om de bal af te schermen als ze worden aangevallen.

Het animatiesysteem is zo aangepast, dat behendige spelers als winnaar uit de bus komen in één-tegen-één-situaties tussen aanvallers en verdedigers. Door de aangepaste versnellingskenmerken kunnen snellere spelers voordeel behalen op de eerste meters en in sprints. Met de vier nieuwe vaardigheidsmoves - draaien, hakjes over het hoofd, hiel-naar-hiel-tikjes en sleepbewegingen - heb je in totaal 32 tricks tot je beschikking en kun je alles wat Ronaldinho kan.

Vanaf het moment dat je het veld opstapt, daagt FIFA 09 je uit om te denken en te reageren als een echte voetballer. Het populaire speltype Speel als prof is vernieuwd en nu uitgebreid met de unieke Speel als prof-camera die je speler overal volgt, zodat je optimaal kunt genieten van de opwinding en spanning van je doelpunt. In Speel als prof: Seizoenen kies je een profvoetballer en ontwikkel je vervolgens zijn vaardigheden voor een specifieke positie op het veld. Voltooi individuele uitdagingen om de eigenschappen van je speler op te schroeven en je ploeg naar de top te brengen.

Geniet van geweldige voetbalactie op je eigen niveau met de nieuwe Smart Play-spelbesturing. Gepassioneerde voetbalfans met weinig games-ervaring kunnen meteen aan de slag als profvoetballer. Ze hoeven zich in eerste instantie alleen te concentreren op de twee toetsen waarmee je schiet en passt. Tijdens het spelen kunnen ze geleidelijk alle andere besturingsmogelijkheden onder de knie krijgen. Met de nieuwe Smart Play-besturing en wat hulp van de AI kunnen gamers in hun eigen tempo leren en meteen spannende wedstrijden spelen tegen ervaren spelers.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.